A BOHO BASEMENT RE-DESIGN

Boho+ Maximalist touches transform this space

THE STORY

Boho+ Maximalist touches transform this space

Our client had hired The Modern Hive to transform their basement space into a boho / anthropologie inspired space that maximized on their fun and energetic style.

 

As most clients do, the basement is almost always the last space to be designed (or close to last) and our client was ready to make the investment into transforming this into a space they would actually enjoy being in.

The client had three requests:

1: incorporate a piano into the design

2: maintain the back room as a toy room for the kiddos

3: If possible, incorporate a 'bar like' seating area to the back side of the sofa

The client was extremely open to ideas of custom pieces and wallpaper accents. We sourced a custom ottoman and figured out a way to transform gold end tables into sitting stools for the back side of the sofa table. Both pieces have matching fabric!

Greenery, gold finishes, and hues of golden yellow and rich blues and a dramatic wallpaper backdrop in two locations of the room pulled the entire space together to have a luxurious boho aesthetic.

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
0